0

Toys for Boys bij Only for Men VoorburgGepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2018/03/toys-for-boys2.jpg

Nieuwe berichten

Populaire berichten

Toys for Boys bij Only for Men Voorburg

Een weekend vol snelle voertuigen, gadgets en toffe games!

Only for Men organiseert zaterdag 24 en zondag 25 maart Toys for Boys in de winkel in Voorburg. Een weekend speciaal voor mannen waarbij hun hart sneller gaat kloppen van snelle voertuigen, gadgets en stoere games. Op zaterdag ben je van harte welkom van 10.00 – 17.00 uur en op zondag van 12.00 – 17.00 uur.

Bij Only for Men draait het niet alleen om mannenmode, maar ook om alles wat mannen bezighoudt. Daarom verrast de winkel haar klanten met bijzondere Only for Men evenementen, die het winkelen een nieuwe dimensie geven.

Toys for Boys
Gaat jouw mannenhart sneller kloppen van snelle voertuigen, gadgets en toffe games? Kom dan aankomend weekend naar Toys for Boys in de winkel in Voorburg! Dit weekend kun je in de winkel terecht voor meerdere activiteiten. Zo kun je kijken naar Formule 1 en wordt er een demonstratie met mini elektrische auto’s en een drone gehouden. Ook kun je tegen elkaar strijden in een racesimulator of €100,- shoptegoed winnen door banden te wegen en het juiste gewicht te raden. Oftewel een weekend vol met mannen speelgoed!

Only for Men Voorburg
Vorig jaar september heeft Only for Men de deuren van een geheel nieuwe, en tevens grootste, winkel geopend in Voorburg. Het pand heeft een oppervlakte van ruim 1.350 vierkante meter. Naast het grote aanbod van de mooiste mannenmodemerken bestaat het aanbod uit meer, véél meer. De man kan hier altijd terecht voor de beste deals. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals een team van gespecialiseerde modeadviseurs, ruime en gratis parkeergelegenheid voor en rondom de winkel, spectaculaire events, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding én mannelijke openingstijden. De mannenmodewinkel is open wanneer de man kan, met vier koopavonden per week en iedere zondag open. Kijk voor meer informatie op

Openingstijden
Zaterdag 9 december: 10:00 – 17:00 uur.
Zondag 10 december: 12:00 – 17:00 uur.

Adres
Herenstraat 177
2271 CE Voorburg
070 – 200 20 90

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

toysgamesplay-20
US
AKIAJFKMPRRNZK57TA2A